Tweede seizoen van de Zweedse misdaadserie The Hunters van start (2024)

Serie

Janine van Rooden

&nbsp · &nbsp

&nbsp · &nbsp

LAATSTE UPDATE: 02-11-22 12:01

Tweede seizoen van de Zweedse misdaadserie The Hunters van start (1)

© http://image.tv4.se

The Hunters

Delen

In dit nieuwe seizoen van The Huntersdenkt de gepensioneerde rechercheur Erik Bäckström zich eindelijk over te kunnen geven aan een teruggetrokken bestaan. Totdat hij hoort dat de voor moord veroordeelde Joar Särn schoon schip wil maken.

Kwam het eerste seizoen van deze Zweedse misdaadserie The Hunters nogal langzaam op gang, het tweede seizoen - met een verhaal dat geheel op zich staat - start met actie: een jachtpartij in de bossen.

The Hunters

Oud-rechercheur Erik Bäckström (gespeeld door Wallander- en Een Man die Ove Heet-acteur Rolf Lassgård) denkt zich eindelijk volledig over te kunnen geven aan zijn gepensioneerde en teruggetrokken bestaan. Totdat hij weer geconfronteerd wordt met een oude zaak. De man die hij vijftien jaar eerder de gevangenis in liet gaan voor moord, Joar Särn (Simon J. Berger), wil schoon schip maken. Hij is bereid aan te wijzen waar de vermoorde Therese ligt.

Inger Nilsson

In deze nieuwe serie komt ook actrice Inger Nilsson (vooral bekend als Pippi Langkous) in actie als de moeder van Särn.

DIRECT KIJKEN? Ontdek hier wanneer The Hunters op tv is of waar je het kunt streamen. KLIK HIER

Tags en meer informatie

Johan Marenius Nordahl Johannes Kuhnke Rolf Lassgård Simon J. Berger Lena Endre misdaadserie serie The hunters
Alle tips

Tweede seizoen van de Zweedse misdaadserie The Hunters van start (2)

Kees van der Spek helpt Rob Geus een handje in de seizoensstart van Oplichters Aangepakt

In deze seizoensstart van Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt staat Rob Geus, bekend van De Smaakpolitie, bij Kees van der Spek op de stoep. Zijn foto is gebruikt bij datingfraude in Zwitserland. Aan de misdaadjournalist de taak de dader op te sporen.

Lees verder

START Grey's anatomy Vanavond20:30 - 21:26 · Serie Meredith Grey is maar af en toe te zien in het nieuwe seizoen van Grey's Anatomy, maar haar collega's gaan weer aan de slag. Na de dood van een patiënt moeten de artsen in opleiding op hun tellen passen.
Laatste nieuws van TVgids.nl Meer nieuws 10:00 Kees van der Spek is terug met Oplichters Aangepakt: 'Buiten mijn werk ben ik een heel ander persoon' 09:50 Nu al een tweede seizoen van de nieuwe dramaserie Máxima aangekondigd 09:10 De TV van gisteren: Mátyás Bittenbinder eet kostbare informatie op in Hunted into the Wild VIPS 08:00 Carlo Boszhard: 'Patricia Paay kreeg eindelijk het podium dat ze verdiende' 07:00 GTST Spoilers - maandag 22 t/m donderdag 25 april 2024
De tv van gisteren Meer tv 16 apr De TV van gisteren: Mátyás Bittenbinder eet kostbare informatie op in Hunted into the Wild VIPS
De nieuwste reviews Meer reviews
Tip Unbreakable Vanavond20:25 - 22:31 · Film Amper een jaar nadat hij doorbrak met de thrillerThe Sixth Sensehad regisseur M. Night Shyamalan zijn volgende film al af:Unbreakable.
Tip The Age of Adaline Vanavond20:28 - 22:40 · Film Adaline is 29. En dat is ze al sinds 1937. Sinds een bizar ongeluk in dat jaar is ze geen dag ouder meer geworden.
Tip Everybody's Fine Vanavond20:30 - 22:25 · Film Na het overlijden van zijn vrouw kijkt Frank uit Everybody's Fine ernaar uit om zijn volwassen kinderen te zien. Als ze allemaal afzeggen, besluit hij ze op te zoeken. Tijdens de roadtrip leert hij veel over hen en zichzelf.
Tip The Post Vanavond20:30 - 22:46 · Film The Post vertelt het waargebeurde verhaalover het reilen en zeilen bij de Washington Post in 1971.
Tip UEFA Champions League: FC Barcelona - Paris Saint-Germain Vanavond20:56 - 23:01 · Sport Deze week zijn de returns van de kwartfinales in de Champions League. Barcelona speelt thuis tegen Paris Saint-Germain en Borussia Dortmund krijgt in het eigen indrukwekkende Signal Iduna Park bezoek van Atlético Madrid.
Tip Uit de kramp Vanavond21:23 - 22:04 · Informatief In het slot van Uit de Kramp kijkt Sosha Duysker naar de toekomst. Taal blijkt een wapen om verandering teweeg te brengen. Ze spreekt onder meer dichter Babs Gons over het belang van een nieuwe beeldtaal.
Tip Out of office Vanavond21:32 - 22:21 · Informatief Op de zorgboerderij van Out of Office is het tijd om de pompoenen te oogsten, maar er zijn meer klusjes. De ene helft van de groep gaat meubels kopen voor het clubhuis, de andere helft verzorgt een diner voor de buurtbewoners.

Toon meer tips

Tweede seizoen van de Zweedse misdaadserie The Hunters van start (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Tyson Zemlak

Last Updated:

Views: 6120

Rating: 4.2 / 5 (63 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Tyson Zemlak

Birthday: 1992-03-17

Address: Apt. 662 96191 Quigley Dam, Kubview, MA 42013

Phone: +441678032891

Job: Community-Services Orchestrator

Hobby: Coffee roasting, Calligraphy, Metalworking, Fashion, Vehicle restoration, Shopping, Photography

Introduction: My name is Tyson Zemlak, I am a excited, light, sparkling, super, open, fair, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.